‘Dünyanın teşkilatlı en büyük gençlik hareketiyiz’
banner110

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çorum İl Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü, Ülkü Ocaklarının dünyanın teşkilatlanmış en büyük gençlik hareketi olduğunu söyledi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çorum İl Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü, Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın'ı makamında ziyaret etti.

İlçe girişinde Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk ve ocak yöneticileri tarafından karşılanan Ünlü, daha sonra Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Burada ocak başkanı ve gençlerle sohbet eden Ünlü, daha sonra Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın’ı makamında ziyaret etti.

Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk’un da hazır bulunduğu ziyarette, Ülkü Ocakları’nın eğitim alanında yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında Küçükaydın’a bilgiler veren Ünlü, Ülkü Ocaklarının dünyanın teşkilatlanmış en büyük gençlik hareketi olduğunu anımsatarak, ülkücülerin her alanda olduğu gibi eğitim alanında da başarılı kişiler yetiştirmek için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, Ünlü’ye teşekkür etti.

Ünlü daha sonra ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra ilçeden ayrıldı. (Ozan Acar)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.