Asiltürk: Rakip için şampiyonluk maçı bizim için düşmeme maçına dönüştü
banner110

Bu maçın rakip için şampiyonluk maçı Kargıserispor için düşmeme maçına dönüştüğünün altını çizen Asiltürk, “Bir takım düşünün sezon öncesi önemli sponsorluk almış, iyi bir kadro kurmuş ve şampiyonluğa oynuyor. Milyon TL harcamış bu takım hoopp ligin ikinci yarısının bilmem kaçıncı haftası en önemli oyuncularından 6-7 tanesini ligin son sırasında ki takıma gönderir. Neden? Şampiyonluk yarışındaki rakibi o son sıradaki takımla oynayacak ya! Son sırada ki takım yenerse milyon TL harcamış takım 'Etik' olmayan bu transfer teşviki sayesinde 3-0 yenildiği rakibinin yeniden önüne geçecek.

Peki, maddi imkânı olmayan hiç bir yerden sponsorluk almamış tüm transfere sadece 25 bin TL harcamış kendi yağında kavrulan takım? O ne yapsın? Bu olayın olduğu hafta yazmıştım, yaptığınız, etik olmayan bu olay sadece ligin üstünü değil düşme hattında etkiliyor diye, geldik mi zurnanın zırt dediği yere? Hadi bakalım şimdi bizde rakibin ile oynuyoruz ve halâ transfer sezonu devam ediyor. 

Hani agam kaldıysa elinde 3-5 tane daha Ya amatörün ruhu can çekişirse? Amaaaannnn amatör ruhunu düşünen kim? BEN!!! BİZ!!!!!!! Sonra? Bakın burası çok önemli. Sonra ne oldu biliyor musunuz? İşte Hak Geldi Batıl Zayil Oldu! 
O oyuncuların gönderildiği son sıradaki takım müsabaka esame listesinde kural hatası yaptı ( gerçekten hatamı? 3-0 hükmen mağlup sayıldı, oyuncularını gönderen takımın yaptığı yanlış yanına kâr kaldı. İyide o son sıradaki takım hayatında kuramayacağı bir kadroya sahip oldu ve geleni geçeni yeniyor, biz mi? Kendi yağımızda kavrulmaya devam  
Kavrula kavrula yağ kalmadı.

"Üç yüz altmış beş gün yandık ha yandık" Fakaaaattt; Hiç bir zaman alavere dalavere işlerde gözümüz olmadı. Çıkmışsak erkekçe, delikanlıca onurumuzla çıktık. Düşeceksek te onurumuzla düşeriz. Ama Çorum amatör Lig tarihi bu olayı, olaya karışan takımları, oyuncuları not etmiştir. Son bir hak teslimi daha yapayımda tam olsun. Son iki haftada oynadığımız rakiplerimizden İskilipspor kime puan lazıma bakmadan şampiyonluğa oynar gibi oynadı. 

Kutlarım.1-1 berabere kaldık, bir pozisyonda kontra atağa çıktığımız bir pozisyonda kalecisi vur indir, faul yap diye bağırıyordu, indirdiler ve oyuncumun menisküs ve yanbağ yırtılması oluştu. Bir diğer rakibimiz Kültürspor, hocası hasan hocam, severim sayarım ligin üstatlarındandır. Hayatını yeşil çimlere adamıştır. Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin. (4-1 yenildik. 2. Golü faulden 3. Golü hasan hocanın da söylediği gibi ofsayttan yedik. Önemli değil hakemler hep bizim hakemler. Mhk baş edemedi, biz kimiz. 3-0 devam ederken baskı kurduk artık atacağız,  hasan hocam bir ara o kadar şampiyonluğa odaklanmış ki bir ara sahaya bile girerek oyuncularına, kalecisine bağırıyordu sakın açılmayın, açık vermeyin diye İşte böyle bir lig bitti bitiyor hayırlısı yeni sezonlara.” şeklinde açıklama yaptı. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.