Kargı’nın doğa harikası Abdullah Yaylası turizme kazandırılacak
banner110

Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli ve Başkan Yardımcısı Saim Küçüksemerci, Kargı ilçe sınırları içerisinde bulunan Kös Dağı mevkiinde yer alan Abdullah Yaylası’nda incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Dereli, Abdullah Yaylası’nın turizme kazandırılması için eksiklerini yerinde tespit ettiklerini dile getirerek, belediye olarak gerekli girişimlerinin süreceğini ve konunun takipçisi olacaklarını ifade etti. 

Başkan Dereli: “Orta Karadeniz Kalkınma Projesi (OKA) ile Turizme kazandırılması hedeflenen bu güzide yaylamızı yerinde inceleyip eksiklerini görmek istedik.  Bu tesisin eksiklerinin tamamlanıp ülke turizmine kazandırılması için bizde belediye olarak girişimlerimizi sürdürecek ve takipçisi olacağız. İlçe halkımız müsterih olsunlar, başta da söz verdiğimiz gibi ilçemiz yararına olan her projeyi destekleyecek ve faaliyete geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.