Kargı'nın gizli cenneti: Abdullah Yaylası’nda doğa ile iç içe tatil
banner110
Çorum'un en yüksek dağı olan Köse Dağı üzerinde yer alan Abdullah Yaylası, hem Çorum'a hem de Kargı ilçe merkezine ulaşımı kolay bir konumda bulunuyor. Yayla, tüm bu özellikleriyle doğaseverlerin yeni gözdesi haline geliyor.
Yaylada 22 yataklı konaklama ünitesi, 120 kişilik restoran ve 1000 kişilik piknik alanı bulunuyor. Bu olanaklar, ziyaretçilere doğanın kucağında huzurlu bir konaklama deneyimi sunuyor. Ayrıca yayla, 12 kilometre uzunluğundaki trekking ve atlı doğa turizmi parkuruyla da doğa sporlarına meraklı olanlara hitap ediyor.
Yaylanın güzergahında bulunan Otuz İki Çatal Çam isimli ağaç, bölgenin doğal simgelerinden biri. Yine güzergahta bulunan Oynar Yaylası'ndaki yangın gözetleme kulesi, manzara severler için kaçırılmayacak bir nokta.
Abdullah Yaylası, hem kamp yapmak hem de doğa yürüyüşleri için ideal bir nokta. Ana kamp alanında su olanakları mevcut ve buradan yayla çevresindeki çeşitli yerlere günübirlik yürüyüşler düzenlenebiliyor. Çorum'un doğal güzelliklerinden biri olan Abdullah Yaylası, tatilcilerin, doğa severlerin ve fotoğrafçıların yeni uğrak noktası olmaya aday. Bu doğal cenneti keşfetmek ve eşsiz manzaralarında unutulmaz anılar biriktirmek isteyenler, Abdullah Yaylası'nın kapılarını aralıyor. Yayla, kendine özgü bitki örtüsü, temiz ve bol suyu, konaklama olanakları ve trekking parkuruyla doğa turizmine yeni bir soluk getiriyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.