Kargı Er Meydanı'nda nefesler tutulacak: 600 pehlivan Altın Kemer için kol bağlayacak!
banner110

Kargı Belediyesi ev sahipliğinde organize edilen dev etkinlikte, Türkiye’nin dört bir yanından gelen toplam 600 pehlivan er meydanına çıkacak.
Kargı Kaymakamı Oğuzhan Akman, Belediye Başkanı Hamit Dereli, İlçe Emniyet Amiri Çağatay Özyılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Murat Şimşek ve Güreş Koordinatörü Kazım Karabıyık çayır mevkiindeki panayır güreş alanında incelemelerde bulundular.

ÜNLÜ BAŞPEHLİVANLAR KARGI’DA BULUŞACAK

Kırkpınar başpehlivanlarının da yer alacağı güreşlerde, Türkiye’nin tanınmış isimleri Orhan Okulu, Yusufcan Zeybek, İsmail Balaban, Feyzullah Aktürk, Recep Kara, Fatih Atlı, Osman Aynur, Bekir ErYücel, Ünal Karaman, Erkan Taş, Mustafa Taş, İsmail Koç, Serhat Gökmen, Serhat Balcı, Abdullah Güngör gibi usta pehlivanlar kol bağlayacak.

Ayrıca Ahmet Serbest, Ramazan Bircan, Mustafa Batu, Serkan Serttürk, F. Durmuş Altun, Yunus Emre Yaman, Turan Balaban, Serhat Elvan gibi birçok güçlü isim de er meydanında ter dökecek.

Kargıgures (2)-1

ALTIN KEMER SAHİBİNİ BEKLİYOR

Öte yandan Kargı Panayırı Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde bu yıl altın kemer senesi. Kırkpınar usulü üç kez üst üste başpehlivan olan güreşçiye Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli tarafından altın kemer hediye edilecek. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.