Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli mazbatasını aldı
banner110

Kargı İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü’ne, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, CHP İl Başkanı Dinçer Solmaz, CHP Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci, CHP Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, belediye meclis üyeleri ve partililerle birlikte giden Hamit Dereli, mazbatasını teslim aldı.

KARGI’DAKİ DEĞİŞİMİ FARK EDECEKSİNİZ’

Mazbata töreninde konuşan Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli, desteğini hissettiği herkese teşekkür ettiğini dile getirerek, çalışmalarına yarından itibaren başlayacaklarını ve Kargı’daki değişimin herkesin farkına varacağını söyledi. 
Dereli, “31 Mart 2024 seçimleri sonuçlandı. Bundan sonra çalışma zamanı. Ben burada 4,5 ay boyunca yanımda desteğini hissettiğim ekibime gençlere teşekkür ediyorum. 

Bundan sonra az konuşup çok çalışacağız. Her şey güzel olacak. Yarından itibaren çalışmaya başlayacağız. Bayramdan sonra asıl çalışmalarımız başlayacak. Hepiniz Kargı’daki değişimi fark edeceksiniz” dedi. 

‘KARGI HALKÇI BELEDİYECİLİK İLE YÖNETİLECEK’

Mazbata töreninde konuşan CHP Milletvekili Mehmet Tahtasız, Kargı halkına teşekkür ettiğini dile getirerek, “44 yıl sonra bu hizmet kardeşimize nasip oldu. Kimseyi ayırmadan tarafsız şekilde hak hukuk adalet ve liyakatten ayrılmadan Kargı ilçemizde sosyal demokrat halkçı belediyeciliği gönülden yapacağına inanıyorum” dedi. 
Milletvekili Tahtasız, “Kargı halkımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Bize 44 yıl sonra Osmancık Uzunoğlu başkanımızdan sonra Kargı’da bize sosyal demokrat halkçı belediyeciliği yapacağımız kardeşimizle beraber bize bu izni verdiği için Kargı halkına teşekkür ediyorum. 
Hamit Dereli kardeşimiz, il başkanımız, ilçe başkanımız, yönetimler, kadın, gençlik kolları önceki dönem ilçe başkanlarımız ve inanmış Kargı halkımızla birlikte bu işi layığı ile yapacağından dolayı 44 yıl sonra bu hizmet kardeşimize nasip oldu. Kimseyi ayırmadan tarafsız şekilde hak hukuk adalet ve liyakatten ayrılmadan Kargı ilçemizde sosyal demokrat halkçı belediyeciliği gönülden yapacağına inanıyorum. Başkanımıza ve Kargı ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Emeklerinize sağlık. 44 yıl sonra bir de İl Genel meclis üyemiz seçildi. Kargı ilçemizin köylerinin sorunlarını birlikte çözeceğiz.” şeklinde konuştu.

KARGI SOSYAL DEMOKRAT VE HALKÇI BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE YÖNETİLECEK

Mazbata töreninde konuşan CHP Çorum İl Başkanı Dinçer Solmaz ise yaptığı konuşmada “Kargılı seçmenlerimize 44 yıl sonra Kargı’da Belediye Başkanlığını kazanan Hamit Dereli’ye ve bu yarışa heyecan katan bu yarışın içerisinde seviyeli bir yarış götüren diğer parti mensubu adaylara tercihlerinden dolayı ve 44 yıl sonra bu belediyeyi sosyal demokrat ve halkçı bir belediyecilik anlayışı ile herkesi kucaklayacak her alanda eşit hizmeti götürecek ve Kargı’ya baharı getirecek olan kadrosu ile beraber seçilen Hamit başkanımıza, belediye meclis üyelerimize aynı zamanda İl Genel Meclisine seçilen Ahmet Çiftlik arkadaşımıza bizlere destek veren İlçe Başkanımız Kemal Dümenci’ye yönetim kuruluna ve tüm Kargılı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kargı’ya güzel hizmetler nasip olsun. Hepinizi yürekten kutluyorum” dedi.

Mazbatasını alan Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli daha sonra Kargı Belediye Başkanlığı binasına giderek görevi devraldı. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.