Kargı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na personel alınacak
banner110

Başvurular 11.01.2024 – 22.01.2024 tarihleri arasında şahsen Kargı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılacak. 6 kadın 1 erkek temizlik görevlisi alımı için başvuran kişilerin noter huzurunda kura çekimi 25.01.2024 Perşembe günü saat 14:00 da Kaymakamlık Toplantı salonunda yapılacak.

Yaşlı bakım ve Gerontoloji vb. alanlarda ön lisans eğitimi almanın şart olduğu Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin sağlık hizmetleri alanında veya Hasta Yaşlı Hizmetleri alanında mezun olan ya da hizmet alanıyla ilgili MEB onaylı sertifika sahibi olan kişilerin bulunması halinde bu niteliklere sahip alanlardan başvuran sayısının 7 kişiden az olması halinde kuraya katılmadan işçi alımı yapılacağı, 7 kişiden fazla olması halinde kura yöntemi ile belirleneceğinin altı çizildi. 

Başvuru için gerekli belgelerin nüfus cüzdanı fotokopisi, adli sicil belgesi, sağlık raporu (aile hekimi raporu geçerlidir), vukuatlı nüfus kayıt örneği, son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf, diploma fotokopisi, başvuru formu (başvuru esnasında vakıfta doldurulacaktır) son 6 aydır ikamet ettiğine dair Tarihçeli Yerleşim Yeri Belgesi, Ehliyet fotokopisi (erkek adaylar için) olduğu bildirildi. 

Öte yandan evrak teslim işleminin şahsen yapılacağı kargo, posta vb. şekilde alan başvuruların kesinlikle kabul edilmeyeceği ifade edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.