Teknik Direktör Uğur Asiltürk’ten maça davet: ‘Evimizde kazanmak istiyoruz, tribünleri dolduralım’
banner110

Kargı Seri Spor Kulübü Teknik Direktörü Uğur Asiltürk yaptığı açıklamada; “Çorum Beltaş 1. Amatör Lig de Bu hafta grubun güçlü takımlarından Ulukavakspor’u konuk edeceğiz. İnanıyoruz ki ilk üç hafta gösterdiğimiz mücadele azmini göstererek güçlü rakibimiz karşısında elimizden geleni yapacağız. Amacımız hiç bir takımın ismine bakmadan oynadığımız maçlarda galip gelmek. Çünkü Kargı Seri Spor sahaya hep galibiyet için çıkar. Bu nedenle sahada bizim kadar tribünde de taraftarımıza çok büyük görev.

Belki yağmur olacak, belki hava soğuk olacak ama bizler sahada mücadele eden Kargı Seri Spor takımı olarak nasıl yağmur, kar, boran demeden mücadele veriyorsak taraftarımızı da böyle zorlu bir maçta yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarımızın tribün desteği gücümüze güç katıyor. Bu sebeple Kargı'nın ismini yukarı taşımak adına tüm taraftarlarımızı ve kurum yetkililerimizi tribünleri doldurmaya pazar günü maça davet ediyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.