Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli görevi devraldı
banner110

Burada belediye personeli tarafından çiçekle karşılanan Hamit Dereli, belediye personelleri ile selamlaşarak makama geçti. Makamda Kargı Belediye Başkanvekili Nevzat Kuzu tarafından karşılanan Dereli’ye başkanlık mührünü teslim eden Kuzu, “İlçemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bizimde üzerimize düşen bir görev olursa görüş farklılığı gözetmeden üzerimize düşeni yapacağız” dedi. 

Görevi devralan Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli, “Halkımızın bize verdiği sorumluluğun farkındayız. İşimiz kolay değil. Başaracağımıza inanıyorum. Biz işimizi yaparken kimseyi birbirinden ayırt etmeyeceğiz. Hizmetimizi adaletli bir şekilde yapacağız” şeklinde konuştu. 

CHP Milletvekili Mehmet Tahtasız, 2 dönemdir Kargı ilçemize hizmet eden Zeki Şen başkanımız eşinin rahatsızlığından dolayı aramızda yok. Vekaleten gelen kardeşimize ve belediye çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum. Bundan sonra bayağı devralan Hamit Dereli kardeşimizin de yeni seçilen meclis üyelerimizin yanında olacağıma söz veriyorum. Kargı belediyemizi halkçı haktan hukuktan ayrılmadan tüm Kargılı hemşehrilerimizi bir gözeterek hizmet edeceğiz. Kargı ilçemizin ve başkanımızın yöneticilerimizin yanında olacağım. Başarılar diliyorum” dedi. 

CHP Çorum İl Başkanı Dinçer Solmaz, “44 yıl sonra tekrardan Kargı’yı halkçı sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışı ile buluşturmak için yola çıkan bu işe inanan omuz veren başkanımız önderliğinde ilçe başkanımız önderliğinde destekleri ile Hamit başkanımıza destek olan tüm seçmenlerimize hangi partiye tercihte bulunmuş olursa olsun artık parti rozetinin çıktığı oy veren vermeyen ayrımı olmaksızın bir yöneticilik yapacak olan Hamit başkanımıza başarılar diliyoruz. Kargı’ya büyük hizmetler yapacağına inanıyoruz” diye konuştu. 

Kargı Belediye Başkan vekili Nevzat Kuzu’yu belediye binasının dışına kadar uğurlayan Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli, Nevzat Kuzu’ya bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Ardından makamında tebrikleri kabul eden Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli, kutlamaya gelenlerle hatıra fotoğrafı çekildi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.