Kargı Gazetesi’nden Başkan Hamit Dereli’ye hayırlı olsun ziyareti
banner110

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Kargı’nın yeni Belediye Başkanı olarak seçilen Hamit Dereli’yi kutlayan Yazı İşleri Müdürümüz Acar, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. 

Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli ise nazik ziyareti ve iyi dilekleri için Yazı İşleri Müdürümüz Turan Ozan Acar’a teşekkür etti. Başkan Dereli, Kargı’nın tek gazetesi olan Kargı Gazetesi’nin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını, bundan sonraki süreçte Kargı’nın geleceğinin şekillenmesi adına yapılacak olan çalışmalarda basın ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyledi. 

Kargı Gazetesi’nin Kargı’nın sesi olduğunu doğru ve tarafsız bir şekilde tüm haberlere yer verildiğini, Kargı’nın gelişmesi, yeni hizmetlerle buluşması adına yapılacak olan çalışmalarda basın ile istişarenin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Hamit Dereli, Yazı İşleri Müdürümüz Turan Ozan Acar başta olmak üzere tüm gazete çalışanlarına işlerinde kolaylıklar dilediğini bildirdi. 

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.