CHP Kargı İlçe Başkanı Dümenci: ‘Seçmenlerimize bize göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ediyoruz’
banner110

31 Mart seçimlerinden CHP’nin Kargı’da zaferle çıkmasına katkısı bulunanlara teşekkürü borç bildiklerinin altını çizen Dümenci, öte yandan Kargı’da centilmence mücadelelerinden dolayı diğer Belediye Başkan adaylarını da tebrik ettiğini hayatlarında başarılar dilediğini vurguladı. 

İlçe Başkanı Dümenci, açıklamasında “Değerli Hemşehrilerim, yaklaşık 6 aydır süregelen seçim süreci nihayet son bulmuş durumda. Bu süreçte yanımızda olan ya da olmayan tüm Kargılı seçmenlerimize biz siyasetçilere göstermiş oldukları ilgi ve sabırları için Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi olarak teşekkür ediyoruz.
Seçilen adaylarımızın mazbatalarını aldılar. Seçim süreci boyunca kazanmak adına var güçleriyle sahada çalışan siyasi görüşü ne olursa olsun gençlerimize, kadınlarımıza, Cumhuriyet Halk Partisi gönüllülerine ve Parti üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yine seçim süreci boyunca bitmeyen enerjisiyle kapı kapı dolaşıp, sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayan Belediye Başkanımız Hamit Dereli'ye, Belediye Meclis üyelerimiz Recep Baloğlu'na, Saim Küçüksemerci'ye, Azmi Erkan Akyıldız'a, Mustafa Helvacı'ya, Önder Ünsal'a, Hülya Özduran'a, İl Genel Meclisi üyemiz Ahmet Çiftlik'e ve Belediye Meclisi ile İl Genel Meclisi adaylarımız Sami Kalyon'a, Kubilay Akyıldız'a, Okan Manici'ye, Kemal Yıldız'a 44 yıl sonra bizlere bu mutluluğu yaşattıkları için minnettarız.

Milletvekilimiz Mehmet Tahtasız'a, İl Başkanımız Dinçer Solmaz nezdinde tüm il yönetimine de ayrıca destekleri için teşekkürü borç biliriz.
Seçilen tüm adaylarımızın ayırmadan, kayırmadan, ayrıştırmadan, doğruluk ve dürüstlük ilkeleri çerçevesinde, halkımıza hizmet edeceklerini biliyoruz, inanıyoruz.
Seçim günü tüm kaprislerimizi anlayışla karşılayan sandık kurulu üyelerine, Emniyet ve jandarma mensuplarına da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyor, hatalarımız varsa özür diliyoruz.

Seçim süreci boyunca rakibimiz olan partilerin adayları Cahit Arpa'ya, Selahattin Erdoğan'a, Cemil Sözen'e, Muharrem Türk'e, Hamit Bardakçı'ya, Yakup Gökçe'ye de centilmence mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyor, tüm hayatları boyunca başarılar diliyoruz.” Dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.