Ahmet Yılmaz, Bahçelievler Muhtarlığına aday
banner110

AHMET YILMAZ KİMDİR? HİZMET HEDEFLERİ NELERDİR?

20.10.1969 tarihinde kargıda dünyaya gelen Ahmet yılmaz çok uzun yıllardır ailesi ile birlikte Bahçelievler Mahallesi’nde oturmaktadır. İlkokulu Atatürk ilkokulunda orta öğrenimi ise Kargı lisesinde tamamlamıştır. 1985 yılında Kargı Orman İşletme Müdürlüğü’nde göreve başlamış yaklaşık 35 yıldır aynı kurumda çalışma hayatına devam etmekte olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.

14 yılı aşkın bir süre Kargı Orman İşletme Müdürlüğü’nde sendika temsilciliği görevini de yapmış olan Ahmet Yılmaz bu görev ve devlet kurumundaki görevleri gereği tüm resmi kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkileri vardır. Aynı zamanda yeni diyalogları kurabilecek bilgi ve deneyimi mevcuttur. Ülkemizde muhtarlığın en önemli temsil makamlarından biri olduğunun bilinciyle kendisinde bu görevi hakkıyla yapabilecek bilgi birikimi ve deneyime sahip olduğunu düşünmektedir.
Ahmet Yılmaz Mahalle sakinlerinin yüksek teveccühleri ille seçilmesi halinde kanun ve yönetmeliklerin kendisine vermiş olduğu hak ve yetkileri kullanarak Bahçelievler Mahallesi ve mahallenin tüm sakinlerini en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağını ifade etmektedir.

''MUHTARLIK GELİR KAPISI DEĞİL, HİZMET YERİDİR''

Ayrıca hiçbir mahalle sakinin hakkını yemeyeceğini ve yedirtmeyeceğini belirten Yılmaz, ‘’Elimden geldiğince adaletli bir şekilde çalışmalarımı sürdüreceğiz. Muhtarlık asla gelir kapısı değildir. Tamamen hevesle yapılan bir gönül işidir’’ dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.