Kargılı Kübranur’dan Adana Lezzet Festivali’nde Büyük Başarı
banner110

Türkiye’nin en prestijli gastronomi etkinliklerinden biri olan Adana Lezzet Festivali, bu yıl da lezzet tutkunlarını bir araya getirdi. 10-11-12 Ekim tarihleri arasında Adana Merkez Park’ta gerçekleştirilen festivalde, üniversiteler arası genç şefler yarışması büyük heyecana sahne oldu.
Ünlü şefler Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın da jüri olarak yer aldığı yarışmada, Türkiye genelinden birçok üniversite takımı kıyasıya mücadele etti.

Menü elemelerini geçerek finale kalmaya hak kazanan 10 ekip arasında yer alan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, yaratıcı sunumlarıyla öne çıktı.
Takım kaptanlığını Berkay Başol’un yaptığı, ekip üyeleri Kargılı genç şef Kübranur Kulalı ve Emre Fırat Kipel’den oluşan takım, finalde sundukları özgün menüyle jüriden tam not aldı. Genç şefler, gösterdikleri üstün performansla birincilik ödülünü kazandı.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.