CHP sahaya indi, esnafı ziyaret etti
banner110

Kongresini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi Kargı İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Kemal Dümenci ve parti yönetimiyle birlikte sanayi esnafını ziyaret etti.

Kargı’da ilk ziyaretlerine sanayi esnafından başlayan CHP teşkilatı, esnafla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

CHP Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci, "İlçe yönetim kurulu olarak belirlemiş olduğumuz çalışma programı doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üyelerimizle yapmış olduğumuz toplantıların yanında saha çalışmalarımızı da sürdürüyoruz.

Her zaman bir umut ışığı olan CHP'nin ilçe yöneticileri olarak bizler, halkımızı bu karanlık ortamdan çıkarıp aydınlık içinde bir ülkede yaşamalarını sağlamanın bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esnaf ziyaretlerimizin ilkini bugün sanayide yaptık. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. CHP artık Kargı’da sürekli sahada olacak" dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.