Bolpaça, belediye personellerini ziyaret etti
banner110

MHP Kargı Belediye Başkan Adayı Recep Bolpaça, belediye binası ve kum ocağı tesisinde belediye personellerini ziyaret ederek iyi çalışmalar diledi.

Belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu belirten MHP Kargı Belediye Başkan Adayı Recep Bolpaça, bu ekibin en önemli unsurlarının ise belediye çalışanları olduğunu söyledi.

Bolpaça, "Belediyenin vatandaşlara iyi hizmet sunmasının ancak iyi bir yönetim ve belediye personeli ile iyi ilişkiler içerisinde olabilir. Biz halkımızın içinden gelen birisi olarak tüm personelimizle iyi ilişkiler içerinde vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti en kaliteli şekilde vermenin çabası içerisinde olacağız’’ dedi.

Belediye çalışanlarının zor şartlarda zaman mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalıştıklarını belirten Bolpaça, "Bunun için de personellerimizle bir ekip halinde çalışarak onların tüm alanlarda hak ettikleri tüm imkanların almalarını sağlayacağız’’ şeklinde konuştu.

Daha sonra tüm personel ile sohbet eden MHP Kargı Belediye Başkan Adayı Recep Bolpaça, çalışmalarında başarılar diledi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.