AK Parti'nin adayları tanıtıldı
banner110

Ak Parti Kargı Teşkilatı Ankara’da aday tanıtım toplantısına katıldı.

AK Parti Kargı İlçe Teşkilatı, Ankara Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile gerçekleştirilen aday tanıtım törenine katıldı.

Kargı Belediye Başkan Adayı Zeki Şen, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları ile üyelerin katılım sağladığı toplantıda adaylar tek tek tanıtıldı.

Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu'nun da hazır bulunduğu toplantıya Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, diğer parti yetkilileri ile belediye başkan adayları katıldı.

Türkiye genelinde tüm adayların kamuoyuna tanıtıldığı ayrıca seçim manifestosunun açıklandığı ve seçim şarkıları ile sloganların tanıtıldığı toplantıya katılımın oldukça yüksek düzeyde olduğu gözlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.