Özlem Kuzu Çevirme sezona iddialı girdi
banner110

Yapım çalışmaları aylar süren ve titizlikle yapılan çalışmalar sonrasında adını taşıyan bir özelliğe sahip olan Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantası, ziyaretçi akımına uğradı.

30.000 m2 çevrili alan içerisinde, çocuk oyun parkları, yürüyüş yolları, 250 m2 kapalı alan lokanta, 10 m2 oturum alanı bulunan 10 adet manzara görüntülü kamelyasıyla Kargı’da doğa turizminin simgesi haline gelecek kır lokantası, ziyaretçiler tarafından büyük beğeni kazandı

İlçenin meşhur sırık kebabı, kirli sacı ve köy yöresel ürünlerinden oluşan sabah kahvaltısı hizmetiyle büyük beğeni kazanan kır lokantası, profesyonel personeli ile müşteri memnuniyeti sağlıyor.

Toplu yemekler ve kır düğünü organizasyonlarının da yapılacağı kır lokantası, ilçe turizmine büyük ölçüde katkı sağlamayı amaçlıyor.

İşletme sahibi Nevzat Kuzu, yaptığı açıklamada; "Allah'ın izniyle ilçemize yeni bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. İlçemizin yöresel ve meşhur lezzetlerini tanıttığımız tesisimiz doğal güzelliğiyle de ayrıca müşterilerimizin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bizleri yalnız bırakmayan tüm herkese teşekkür ederiz" dedi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.