Abdullah Yaylası turizm merkezi olacak
banner110

Kargı Abdullah Yaylası, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) destekli proje ile turizm merkezi haline getirilecek.

Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya tarafından yapılan açıklamaya göre; OKA tarafından desteklenen proje ile Abdullah Yaylası’na yapılacak olan yatırımla bölge turizmi canlandırılacak.

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya yaptığı açıklamada uzun yıllar atıl vaziyette bulunan Abdullah Yaylasındaki otelin restorasyonunun yapılacağını belirterek, "Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen turizm projesi kapsamında Kargı Abdullah Yaylasında otel restorasyonu, 10 adet bungolov evleri, çocuk süs havuzları, peyzaj çalışmaları ve yemekhane tesisi yapılacak olup, toplamda 750 bin lira destekle Abdullah Yaylası yeni halini alacaktır. Hemşerilerimiz için yeni sosyal alanlar oluşacaktır’’ dedi. (Ozan Acar)

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.