Abdullah Yaylası'nda inceleme yaptılar
banner110

Bölgenin turizme kazandırılması amacıyla yapımı devam eden lokanta ve konaklama yerlerini inceleyen Vali Çiftçi ve Milletvekili Kaya, çalışmalar hakkında da bilgiler aldı.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve Ak Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya'ya ziyaretinde, Çorum İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Uzunoğlu, Çorum İl Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Çorum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı İlçe Jandarma Komutanı J. Teğ. Yunus Emre Yılmaz, Kargı İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, Belediye Meclis Üyeleri Abdulaziz Akgül, İbrahim Eken, Çorum İl Genel Meclis Üyeleri Vahit Kabakçı, Ahmet Devrez, Kargılı İşadamı Metin Erişken, Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin, Abdullah Köyü Muhtarı Hüsamettin Kısacık ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından desteklenen proje ile Abdullah Yaylası'na yapılacak olan yatırımla bölgede turizmin canlandırılacağını dile getiren Milletvekili Kaya, Abdullah Yaylası için şu ana kadar 1 buçuk milyon TL harcandığını, 1 milyon TL de yeni ödenek tesis edildiğini vurguladı. Kargı Abdullah Yaylası'nda otel restorasyonu, 10 adet bungolov evleri, çocuk süs havuzları, peyzaj çalışmaları ve yemekhane tesisi çalışmaları devam ediyor. 

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.