Voleybol turnuvasının şampiyonu Atatürk İlkokulu
banner110

Kargı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasında şampiyon Atatürk İlkokulu oldu.

Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi kapsamında, Kargı Kaymakamlığı ve İlçe spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve yaklaşık 3 haftadır devam eden voleybol turnuvasında A,B ve C grupları olmak üzere toplam 3 grupta 13 takım kıyasıya mücadele verdi.

Final karşılaşmalarını Kargı Kaymakamı Emre Çifci, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Rüfai Şahin, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Etem Ballıkaya, İlçe Spor Müdürü Hüseyin Karakuş, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel ve çok sayıda vatandaş izledi.

Final müsabakalarında Cumhuriyet YBO ile Karakise üçüncülük için yarıştı. Maç sonucunda Karakise takımı Cumhuriyet YBO takımını 3-1 yenerek üçüncü olurken, Cumhuriyet YBO takımı da dördüncü oldu.

ŞAMPİYON ATATÜRK İLK OKULU

Şampiyonluk maçında ise Yeni Mahalle ile Atatürk İlkokulu şampiyonluk için mücadele verdi. Maç sonucunda Atatürk İlkokulu, Yeni Mahalle takımını 3-0 malup ederek şampiyon olurken, Yeni Mahalle takımı ise turnuvanın ikincisi oldu.

Maçların ardından düzenlenen ödül töreninde, birinci olan Atatürk İlkokulu takımına Kargı Kaymakamı Emre Çifci, ikinci olan Yeni Mahalle takımına Cumhuriyet Savcısı Ahmet Rufai Şahin, üçüncü olan Karakise takımına Spor Müdürü Hüseyin Karakuş, dördüncü olan Cumhuriyet YBO takımına ise kupa ve madalyaları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Burhan İncekara tarafından verildi.

‘KARGI’DA 150 KİŞİYE SPOR YAPTIRDIK’

Turnuva hakkında açıklamada bulunan İlçe Spor Müdürü Hüseyin Karakuş, ‘’Spor Bakanlığımız tarafından başlatılan ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi kapsamında Kaymakamlığımız bünyesinde, İlçe Spor Müdürlüğümüzün organizesi ile yaklaşık 1 aydır devam eden voleybol turnuvamızda toplam 3 grupta 13 takım ve yaklaşık 150 sporcumuzun katıldığı turnuvamızı final maçıyla sonlandı. İlçe halkımızın maçlara olan ilgisi bizleri sevindirdi.

İlgi devam ederse daha güzel turnuvalarla ilçe halkımızla spor adına güzel etkinlikler yapabiliriz. Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SEDA AYLA 5 yıl önce

en buyuk okul bi̇zi̇m okul çorum kargi cumhuri̇yet ybo