Son Dakika! Çorum’da karantina sayısı ve pozitif vaka düştü! 
banner110

Özel Haber: Hacı Odabaş 

Çin’in Wuhan kentinden çıkarak tüm dünyayı etkisine aldığı gibi Çorum’da da varlığını devam ettiren Covid-19 virüsü durdurulamıyor.

Çorum’da virüsle mücadele son sürat devam ediyor. Öyle ki Türkiye’de Covid-19 görüldüğü tarihten beri Çorum’da 1 Temmuz itibarıyla 11 bin 500 kişiye test yapıldı.

Yapılan testler neticesinde bu günden itibaren Covid-19 nedeniyle ilimizde bulunan 37’si hastanede tedavi görmek üzere 1’i yoğun bakımda 13’ü evlerinde veya diğer özel alanlarda tedavi görmekte olan toplamda 51 pozitif vaka bulunuyor. Entübede ise hastamız yok. 

1 Temmuz itibarıyla ilimizde karşılaşılan pozitif Covid-19 vakalarının toplamı 288 iken sağlık çalışanlarımızın üstün gayretleri ve çalışmaları neticesinde ilimizde bugüne kadar hastanede tedavi görüp şifa ile taburcu edilenlerin sayısı ise 228 olarak gerçekleşti. 

En son vermiş olduğumuz verilere göre Çorum’da korona tanısı ile test yapılmış ama sonucu beklenen ve tedbir amaçlı karantina altına alınan hasta sayısı 100 kişi iken sevindirici bir düşüş göstererek Çorum’da karantina sayısı 19 kişi’ye düştü.

Koronavirüs nedeniyle vefat edenlerin sayısının ise halen 5 de kalması da tesellimiz kaynağımız oldu.

www.yaylahaber.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.