Otomobil savruldu, 4 yaralı
banner110

Çorum'un Kargı ilçesinde, kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan aynı aileden 4 kişi yaralandı.

ERZİNCAN’DAN İSTANBUL’A GİDİYORDU
Kaza, Kargı D-100 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hüseyin Bayat yönetimindeki 34 NB 4909 plakalı otomobil, Erzincan'ın Kemah ilçesinden İstanbul istikametine seyir halindeyken, Kargı'nın Hacıhamza köyü Obruk mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlaya savruldu.

SÜRÜCÜ, EŞİ VE KIZLARI YARALI
Kazada araç sürücüsü Hüseyin Bayat (55), eşi Fatime Bayat (51), kızları Melike Nur (20) ve Saimenur Merve Bayat (25) yaralandı.

YARALILAR OSMANCIK VEÇORUM’A GETİRİLDİ
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulans ile Osmancık Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Yaralılardan durumu ağır olan Saimenur Merve Bayat Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

Anahtar Kelimeler:
KargiKazaçorumOtomobil
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.