Araç, alt geçit inşaatına düştü
banner110

Çorum’un Kargı İlçesinde bir araç, alt geçit inşaatına düştü.Çorum’un Kargı İlçesinde bir araç, alt geçit inşaatına düştü.
Beygircioğlu Kavşağı ile Kargı arasında Dereköy mevkiinde seyir halinde olan bir otomobil, çift şerit yol çalışmaları nedeniyle yaptırılan alt geçit inşaatına düştü.
Araç sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu.
Çok sayıda ölümlü veya yaralanmalı kazanın meydana geldiği Beygircioğlu Kavşağı ile Kargı arasındaki 10 km’lik yol, çift şeritli hale getiriliyor.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yşr 4 yıl önce

Çift şeritli hale getiriliyor ama yanlış yapılıyor özellikle Akkise nin önünde yol nerdeyse evlere dayanıyor. Yolun alt kısmında boş hazine arazisi varken. Siyasi, idari bürokratlardan doğru dürüst ilgilenen yok. Belli bi doğrultuda gidiyor bakalım. Çalışma yapılırken niye önlem alınmadı eğer alınsaydı o araba oraya uçmazdı. Kardeşimize geçmiş olsun diyorum.Can maliyetten daha önceliklidir.