Yaz Kur'an Kursları bilgide yarıştı
banner110

Kargı'da Yaz Kur'an Kursları arasında dini bilgiler alanında bilgi yarışması düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, “Kur'an Ayında Kur'an’la Buluşalım” sloganıyla başlayan Kur'an Kursları bütün camilerde ilgi gördü.

Kargı’da bu yıl 25 Haziran 2018 de başlayıp 17 Ağustos 2018 tarihinde sona erecek olan Yaz Kur'an kurslarında yüzlerce öğrenci dini konularda eğitim alıyor.

Kursların bitimine günler kala ise Kargı Mihri Hatun Camii Konferans Salonunda kurslara olan ilgiyi arttırmak ve kurslarda okuyan öğrencilerin bilgi seviyelerini ölçmek amacıyla Kargı Müftülüğü tarafından dini bilgiler alanında yarışma düzenlendi.

Yarışmaya; Sultan Murat, Fatih, Mihri Hatun, Beygircioğlu Köyü ve Pelitözü köyü camilerinden sekiz öğrenci katıldı.

Dini bilgilerin sorulduğu yarışmada öğrenciler kıyasıya yarıştı. Bilgi yarışmasının sonunda ise; Erkekler kategorisinde Mihri Hatun Camii öğrencisi Mehmet Esat Hergül 1. ve kızlar kategorisinde Beygircioğlu Köyü Camii öğrencisi Melike Beygirci 1. oldu.

Dereceye giren öğrencilere Kargı Müftülüğü tarafından para ödülü verilirken, yarışmaya katılan tüm öğrencilere kitaplar hediye edildi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.