Kargı’da hijyen eğitimi kursu
banner110

Kargı Halk Eğitimi Müdürlüğü bünyesinde çeşitli kurslar açılmaya devam ediyor.

7’den 70’e tüm halka yönelik kurs açan Halk Eğitim Merkezi, bünyesinde açtığı kurslarla bir çok kişiyi meslek yapma yolunda devam ediyor.

Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü onayı ile Kargı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce 5 Ocak 2019 Cumartesi günü açılan Hijyen Eğitim Kursuna 19 kursiyer katıldı.

Kargı İlçe Devlet Hastanesi Organ Birimi Sorumlusu Fatih Sağır tarafından verilen eğitimde kursiyerlere, hijyen kurallarına uygun çalışmanın önemi, hijyen kurallarına uygun çalışma ve hijyen eğitimi mevzuatı ile ilgili bilgiler verildi.

Açılan kurs ile ilgili bilgi veren İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Murat Çelik; “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün onayı ile müdürlüğümüz bünyesinde açtığımız Hijyen Eğitimi Kursu başlamış olup, bundan sonra da vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Hijyen Eğitimi kursunu açmaya devam edeceğiz. Teorik ve pratik olarak verilen eğitimlerin sonunda ise katılımcılar yazılı sınava tabi tutulacak ve sınavda başarılı olan kursiyerlerimize Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Hijyen Eğitimi Sertifikasını vereceğiz” dedi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.