Kargı Ayşe Anne Anaokulu miniklerinin mutluluğu
banner110

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Kargı'da da öğrenciler karne sevinci yaşadı.
Öğrenciler sınıflarında karnelerini alırken mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Veliler ise öğrencilerden daha çok heyecanlıydı.

Yoğun bir eğitim döneminin ardından tatile girecek öğrencilere tavsiyelerde bulunan Kargı Ayşe Anne Anaokulu öğretmenleri "Öğrencilerimiz, karnelerini aldı, yarıyıl tatiline girdiler. Bu yarı yıl tatili öğrencilerimizin dinlenmeleri, oyun oynamaları, daha fazla kitap okumaları için önemli bir fırsat" dediler.
Sabah kahvaltısı ile başlayan etkinlikler, öğrencilerin hünerlerini gösteren serginin veliler tarafından gezilmesiyle devam etti. Sergiyi gezen veliler duygusal dolu anlar yaşayarak, mutluluklarını belirttiler. Öğrencilerin yapmış oldukları birbirinden güzel etkinlikleri incelediler, öğretmenlere teşekkür ettiler.

Karne töreninin ardından veliler çocukları ile çektikleri karne mutluluğu fotoğraflarını sosyal medyada paylaştılar.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.