Hacıhamzalı öğrencilerden 'yerli malı' hamlesi
banner110

Kargı Hacıhamza Şehit Hasan Bahçevan İlk/Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri farklı bir etkinliğe imza attı.

“Yerli Malı Kullanalım“ kampanyası etkinliği düzenleyen Kargı Hacıhamza Köyü Şehit Hasan Bahçevan İlk/Ortaokulu, yerli malı gıda ve eşyaları öğrencilerine tanıtarak faydalarını anlattı.

Etkinlik ile farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Okul Müdürü Fatih Bulut, özellikle okul çağındaki çocuklara yerli malının ülke ekonomisi ve gelişmesi için ne kadar önemli olduğunu bu yüzden yerli malını kullanmanın ve evlerinde annelerinin yaptıkları gıdaların önemine dikkat çekmek için, yörelerinde yetişen ürünleri, yöre halkının yaptıkları organik gıdaları ve eşyaları ve öğrencilerin yerli malı kullanma hakkında tasarladıkları çizimleri sergilerinde bir araya getirerek, öğrencileri bilinçlendirmek istediklerini söyledi.

Bulut, “Öğrencilerimizin bu etkinliğe merakı bizleri oldukça mutlu etti” dedi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.