Hacıhamzalı öğrencilerden öğretmenlerine vefa
banner110

Hacıhamza Şehit Hasan Bahçevan İlk/Ortaokul öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerine bir tiyatro gösterisi düzenleyerek duygu dolu anlar yaşattı.

Okul konferans salonunda düzenlenen geceye; öğretmenler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tiyatro gösterisinde 1. sınıf öğrencileri izleyenleri büyüledi.

"Kardelen" isimli gösteride, ülkenin doğu kesiminde okula giden kız ve erkek öğrencilerin bahçe ve tarlada çalışmalarının ardından nasıl zor şartlarda okula giderek eğitim gördükleri minik öğrenciler tarafından profesyonel tiyatro oyuncularını aratmayacak şekilde oynandı.


ŞEHİT ÖĞRETMENLERE VEFA

Geceye 7. sınıf öğrencilerinin Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın ve Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz'ın anısına hazırladıkları program izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Öğrenciler tarafından şehit öğretmenlerin hayatını konu alan ve zor şartlarda verdikleri eğitimi anlatan tiyatro gösterisi salondan büyük alkış aldı.

Gecede öğrenciler öğretmenleri için hazırladıkları özel şiirleri de okuyarak, öğretmenlerine vefalarını gösterdiler.

Gecede; Okul Müdürü Fatih Bulut bir konuşma yaparak; "Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarım. Şehit olan ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimizin de Öğretmenler Günü'nü kutlar, Allah'tan rahmet dilerim. Bu özel gecede bizlere mutluluk ve duygusallık olmak üzere her iki ayrı duyguyu yaşatan başta öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, siz saygı değer velilerimize de gecemize katıldığınızdan dolayı saygılarımızı sunarız" dedi.

Gece, Okul Aile Birliği tarafından öğretmenlere verilen hediyeler ve yapılan ikramların ardından sona erdi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.