Eğitimde yapılacaklar değerlendirildi
banner110

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı sene başı idareci ve öğretmenler eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı.
Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılan ve Kargı Kaymakamı Hasan Taşın başkanlık yaptığı toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Şube Müdürleri Muhsin Yıldız ve Kenan Yıldız, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Toplantıda konuşan Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, idareci ve öğretmenlere yapılan programlara göre planlanan hedefleri ve hedeflere ulaşılması için yapılması gerekenleri anlattı.
Daha sonra Kaymakam Hasan Taş idareci ve öğretmenlerle yapılması gereken çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
Yapılan istişareler sonucunda alınan kararların uygulanması için Kaymakam Hasan Taş tarafından verilen talimatların ardından toplantı sona erdi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.