Kavuştu ve Ceylan’a büyük ilgi
banner110

Kargı Panayırı etkinlikleri kapsamında güreş müsabakalarına katılan Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile eski Milletvekili, AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi Kargılı hemşehrimiz Ali Yüksel Kavuştu, ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir ve Belediye Başkanı Zeki Şen ile birlikte er meydanına gelerek halkı selamlayan Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Milletvekili Ceylan, vatandaşlarla sohbet etti. Ceylan, sorunları olan vatandaşların sorunlarını danışmanına not aldırarak ilgileneceğini söyledi.

Eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ise güreş etkinliklerini izleyen halka hitaben bir konuşma yaparak, asırlık panayır etkinliklerini içeriğini zenginleştirerek sürdüren Belediye Başkanı Zeki Şen'e teşekkür ederek, tüm güreşçilere başarılar diledi. (Ozan Acar)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.