Kargı Serispor’un Başkanı Dümenci oldu
banner110

Kargı’da faaliyet gösteren Seri Spor Kulübü genel kurulunda yapılan başkanlık seçiminde Kemal Dümenci yeni başkan olarak seçildi.
Kargı Seri Spor Kulüp lokalinde gerçekleştirilen genel kurula üyeler katıldı. Yıllardır kulüp başkanlığını sürdüren Eyüp Danacı’nın yeniden aday olmadığı genel kurulda Kemal Dümenci kulübün yeni başkanı seçildi.
Kemal Dümenci öncelikle yıllardır kulüp başkanlığı yapan Eyüp Danacı’ya ve bugüne kadar kulübe hizmet etmiş herkese teşekkür etti. Dümenci Kargı’nın bir değeri olan Seri Spor’u eski güzel günlerine geri döndürmek için yönetimdeki arkadaşlarıyla ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Kemal Dümenci’nin yönetim listesi ise; Ziya Ataç, Fevzi Bilgin, Fevzi Camcı, Osman Selçuk Köse, Şerafettin Gezer, Mehmet Tümtürk’ten oluşuyor. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.