Organ bağışına destek büyüyor
banner110

Kargı'da kamu kurumlarından organ bağışına tam destek geldi.

Kargı İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir'in, "Bağışlanan her organ filizlenen bir candır" sözüyle harekete geçen kurum ve kuruluşlar, organ bağışına destek veriyor. Daha önce İlçe Emniyet Amirliği ve Jandarma Komutanlığı personellerinin verdiği destekten sonra, Kargı Milli Eğitim Müdürlüğü, Kargı Halk Eğitim Müdürlüğü, Kargı Müftülüğü, Kargı Kaymakamlığı ve Kargı Orman İşletme Müdürlüğü gibi kamu kurumları da destek vermeye başladılar.

Başhekim Demir, sağlık personelleri ile birlikte; Kargı Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, Kargı Orman İşletme Müdürü Ahmet Demirci, Kargı Müftüsü Mehmet Yıldız, Kargı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ayhan Bodur ve Kargı Halk Eğitim Müdürü Mücahit Açıkbaş'ı ziyaret ederek, organ bağışı hakkında bilgi vererek tanıtım broşürleri dağıttı. (İbrahim Efe)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.