Kargıgücü rüzgarı
banner110

İkinci Amatör Küme'de mücadele eden Kargıgücü, Mecitözü Gençlerbirliği'nin ardından Oğuzlar Belediyespor'u da yenmeyi başardı.

Lige iddialı bir giriş yapan Kargıgücü, sahalarda adeta fırtına gibi esiyor.

Lig maçlarına aylarca antrenman maçları ile hazırlanan Kargıgücü, ilk lig maçında Mecitözü Gençlerbirliği ile Kargı stadında kıyasıya mücadele vermiş ve 4-3 yenerek galip çıkmıştı.

Ligde iddialı olduğunu bir kez daha ispatlayan Kargıgücü, Oğuzlar stadında karşılaştığı Oğuzlar Belediyespor karşısında da galip geldi.

Kargıgücü kadrosunda yer alan; Buğra Deniz, Ömür Kömürcü, Murat Yaka, Recep Kesen, Mahmut Yurdakul, Uğur Ayvacı, Hayrullah Arslan, İlhan Tuncer, Ramazan Erdoğan, Ali Sağır, Ferdi Yeşil, Oğuzlar Belediyespor karşısında maç bitimine kadar kıyasıya mücadele verdi.

Maçta; Oğuzlar Belediyespor oyuncuları tarafından 3 gol, Kargıgücü oyuncuları tarafından ise 5 gol kaydedildi.

Kargıgücü’nün golleri: 1 gol Ömür Kömürcü, 1 gol İlhan Tuncer, 1 gol Hayrullah Arslan ve 2 gol Ali Sağır'dan geldi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.