Kır lokantası 4 mevsim insan akımına uğruyor
banner110

Kargı Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantası, 4 mevsim insan akımına uğruyor.

Kargı ilçesi Uzunyurt mevkiinde faaliyet gösteren Kargı Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantası, insanların olmazsa olmaz uğrak yeri haline geldi.

4 mevsim faaliyette olan kır lokantası yaz sezonuna damga vururken, kış sezonuna da iddialı girdi.
Şık görüntüsü ve doğa güzelliğiyle birleşen konumunun özelliğinden faydalanan kır lokantası, ilçenin yöresel lezzetlerini de damak tadında sunuyor.
Özellikle kış mevsiminde geniş arazisi dolayısıyla misafirlere doğa gezintisi imkanı da sunuluyor. Manzaralı kamelyalar ise büyük ilgi görüyor.
İlçe turizmine büyük katkıda bulunarak aylar süren yapım çalışmaları sonrasında ilçeye bu büyük tesisi kazandırarak hem ilçe halkının, hem de yerli turistlerin uğrak yeri haline gelen kır lokantasının işletmecisi Nevzat Kuzu; "Lokantamız 4 mevsim faaliyete devam ediyor. Lokantamızın yapımı esnasında misafirlerimizin eksiksiz bir gün geçirebilmesi için gereken tüm imkanları sunarak eksiksiz bir ortam hazırlamaya çalıştık. İlçemizin meşhur sırık kebabını doğa havasıyla sunmamızın yanı sıra, ızgara çeşitleri, semaver çayı, toplu yemekler ve olmazsa olmaz organik köy kahvaltısı hizmetlerimizin içinde. Ayrıca kır düğünü organizasyonuna da başlayarak, halkımıza değişik bir alternatif sağladık.
Müşterilerimizin memnuniyeti bizler için önemlidir diyerek lokantamızın konseptine her geçen gün bir yenisini ekliyoruz. Profesyonel ekibimiz ile hizmette sınır yok” dedi. 

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.