İki araç çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
banner110

Çorum’un Kargı ilçesine bağlı Çeltiközü köyü yakınlarında iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.
Kaza İstanbul-Samsun D-100 Karayolu üzerinde Çeltiközü köyü mevkii yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İstanbul istikametinden Samsun yönüne gitmekte olan O.E. yönetimindeki 34 GG 5617 plakalı araç, Çeltiközü mevkiine geldiğinde yolun karşı şeridine geçmek için manevra yaptığı sırada, aynı yönde seyir halinde olan Ö.P. yönetimindeki 34 NG 0324 plakalı araçla çarpıştı.
Kazada 34 GG 5617 plakalı araç içerisinde bulunan N.D. ve H.T.E. yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Osmancık Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan N.D. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederken durumu ağır olan ve hayati tehlikesi bulunduğu bildirilen H.T.E. ise Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Kazanın ardından kaza mahalline olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Trafik tek şeritten kontrollü olarak verilmeye başlanırken kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.