Başkan Bilgin, ‘Sivil Toplum Buluşması’na katıldı
banner110

Kargı Esnaf Odası Başkanı Fevzi Bilgin, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katılımıyla gerçekleştirilen 'Sivil Toplum Buluşması'na katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Çorum ziyareti nedeniyle Anitta Otel’de düzenlenen ve STK’ların katıldığı toplantıya ÇESOB Başkanı Recep Gür, yönetim kurulu üyeleri ve esnaf odası başkanları katıldı.

Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve ÇESOB yönetim kurulu üyesi Fevzi Bilgin’in de katıldığı toplantıda esnafın sorunları Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a iletildi.

ÇESOB Başkanı Recep Gür, "Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay Bey'in katılımıyla gerçekleştirilen 'Sivil Toplum Buluşması'na İl ve İlçe Esnaf Odası Başkanlarımızla birlikte katılım sağladık. Ayrıca toplantıda Çorumlu esnaf ve sanatkarların sorunlarını kürsüden kendisine iletme fırsatı buldum. Çorum esnaf ve sanatkarına ilgisinden dolayı kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.