Türk Eğitim Sen’den hayırlı olsun ziyareti
banner110

Türk Eğitim Sen Kargı İlçe Temsilcisi İlker Namlı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kargı Gazetesi'ni ziyaret etti.

Türk Eğitim Sen Kargı İlçe Temsilcisi İlker Namlı, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Hakan Kara ve Münip Tabakoğlu ile birlikte gazetemizin bürosuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gazetemizin bürosunun hayırlı olsun dileklerini ileten Namlı, Kargı Gazetesinin tarafsız ve objektif bir habercilikle ilçenin sesi olduğunu belirtti.

Eğitim sendikası olarak gerek eğitim, gerekse okulların faaliyetlerinin duyurulmasında Kargı Gazetesi’nin özverili bir şekilde çalıştığını belirten Namlı, Türk Eğitim Sen olarak Ozan Acar ve tüm gazete çalışanlarına teşekkür ettiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ozan Acar, Türk Eğitim Sen Kargı İlçe Temsilcisi İlker Namlı ve yönetim kurulu üyeleri Hakan Kara ve Münip Tabakoğlu’na teşekkür etti.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.