Kaymakam Çifci, köylerde sorun dinliyor
banner110

Kargı Kaymakamı Emre Çifci, Karakise ve Çukuraluç Köylerinde halk günü düzenledi.

Köy ziyaretlerini sürdüren Kaymakamı Emre Çifci, Karakise ve Çukuraluç Köylerinde halk günü düzenleyerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kargı Kaymakamı Emre Çifci başkanlığında düzenlenen halk günlerine Kargı İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Tayfun Köksal, Kargı İlçe Emniyet Amiri Komiser Y. Deniz Demirel, İlçe Tarım Müdür V. Burak Coşkun, Tapu Müdürü Fahri Kaya, Kargı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlisi Hasan Kuzyaka katıldı.

Kaymakam Çifci ve kurum müdürlerini Çukuraluç Köyü’nde Muhtar Dursun Yapıcı, Karakise Köyünde muhtar İsmail Özdemir ve köylüler karşıladı. Köy kahvehanelerinde gerçekleştirilen toplantılarda Kargı Kaymakamı Emre Çifci köy halkına her türlü talep ve sorunlarını söylemelerini isteyerek, sorunları birinci ağızdan yetkili kurum müdürü tarafından cevaplanacağını söyledi. Talep ve sorunlar yetkili kurum müdürleri tarafından not alınarak cevaplandı.

Halk Gününün ardından Kaymakam Çifci ve beraberindeki kurum müdürleri köylerde yapılan yatırımları inceleyerek, yapılacak olan yatırımlar hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.