Kargı’da Cumhuriyet Bayramı coşkusu
banner110

Türkiye Cumhuriyeti’nin 96. Yıl dönümü dolayısıyla Kargı Stadında etkinlikler düzenlendi.

Yapılan etkinliklere Kargı Kaymakamı Hasan Taş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Okumuş, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Yunus Emre Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, resmi daire müdür ve amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasının ardından Kargı Kaymakamı Hasan Taş ve Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen önce öğrencilerin ardından vatandaşların Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

Kargı Kaymakamı Hasan Taş yaptığı konuşmada, ‘’Mazisi şan ve şerefle dolu yüce Türk milletinin işgale karşı göğsünü siper edip kurtuluş mücadelesi verişinin, yeniden devlet olma azmini gösterip modern Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Her yıl daha büyük coşku ve heyecanla kutladığımız Cumhuriyet Bayramı manasını ve gücünü milletimizin ortak iradesiyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinden almaktadır’’ dedi.

Program öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ve gösterilerin yapılmasının ardından, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerini almalarıyla son buldu.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.