Kargı Ülkü Ocakları'ndan "Askıda Ekmek" kampanyası
banner110

Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı üzerine "Askıda Ekmek" kampanyasını başlattıklarını söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı doğrultusunda, "Askıda Ekmek" kampanyası başlattıklarını ifade eden Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, durumu iyi olan vatandaşlardan kampanyaya destek beklediklerini söyledi.

Kargı’da yardımlaşma duygusunu, Türk gelenek ve adetlerini yaşatmak istediklerini ifade eden Başkan Soruk; "Bildiğiniz üzere dün Milliyetçi Hareket Partisi’nin saygıdeğer Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyefendi bir açıklama yapmış; ‘Toplumda yardımlaşma ve dayanışma dinamiklerini harekete geçirmek için askıda ekmek kampanyasını başlatıyoruz demişti. Biz de Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanlığı olarak bu kampanyayı başlatmış bulunuyoruz.

"Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir" anlayışıyla toplumda yardımlaşma ve dayanışma dinamiklerini harekete geçirmek için tüm fırıncı esnafımızı ve halkımızı bu kampanyaya destek vermeye bekliyoruz. İnşallah hiçbir fakir, fukara vatandaşımız çekinmeden fırınlardan, esnaflardan, ekmek satan bütün işyerlerinden ‘askıda ekmek var mı’ diye ekmek talep etsinler. Özellikle de durumu iyi olan vatandaşlardan rica ediyoruz, 2 ekmek alıyorsak bir ekmek parası da işletmeye bırakarak hem Allah’ın rızasını kazanalım, hem de, geçmiş dönemden beri Türk’ün örfünü, adetini, geleneğini yaşatalım" şeklinde konuştu.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.