İmam Hatip Orta Okulu’na yoğun ilgi var
banner110

Kargı İmam Hatip Orta Okulu’na her yıl olduğu gibi bu yılda ilgi yoğun.
Kargı İmam Hatip Orta Okulu’na kaydını yaptırarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç’i ziyaret eden öğrencilere Müdür Genç tarafından ‘’Kur`an Yolu Meali’’ isimli kitap hediye edildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, ‘Geçtiğimiz yıllarda aramıza katılan İlçemiz İmam Hatip ortaokuluna diğer okullarımıza olduğu gibi bir hayli ilgi var. Mezunlarından birçok başarılı öğrencimizi tanıdığımız okulumuza bu sene de kaydını yaptırarak müdürlüğümüze kayıt belgesini getiren İlçemiz Çakırlar köyünden sevgili öğrencimiz Bekir Bal ile kuzeni Akın Bal'ı ve köyümüz İmam Hatibi Sadettin Sürer'i müdürlüğümüzde ağırlamaktan büyük memnuniyet duydum. Öğrencilerimizi tebrik ederek günün anısına önünde ona ışık tutacak "Kur`an Yolu Meali" isimli kitabımızı hediye ederek bir müddet sohbet etme fırsatı bulduk.
Eğitim çalışmalarımızda bizlere her konuda destek olan başta Kaymakamımız Hasan Taş olmak üzere tüm kamu kurum ile yerel yönetim, sivil toplum kuruluşları ve yerel basınımıza, özellikle İlçe müftülüğümüz ile İmam Hatip kardeşlerimize teşekkür eder bu yoldaki hayırlarından dolayı memnuniyetimi sunarım.
İmam-hatip ortaokulunda hâlen 6.sınıfta 9,   7.sınıfta 11,8.sınıfta18 öğrenci ile Türkiye ortalamasının çok altında sınıf mevcudu ve ana branşlarda ki öğretmen eksikliği olmadan eğitim öğretime devam ediyor. Bu okul dan mezun olduktan sonra istediğiniz okula gitmek için yolunuz açık’’ şeklinde konuştu.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.