İl Genel Meclisi Adayları köyleri karış karış geziyor
banner110

Kargı'nın il genel meclisi üyesi adayları köyleri karış karış geziyor "Memleket işi gönül işi" sloganıyla Kargı'da güçlü bir kadro ile hizmete hazırlandıklarını söyleyen Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, ‘’Vatandaşımız her şeyin farkında, Allah nasip ederse 2 il genel meclis üyeliğinin de 2’sini alacağız’’ dedi.

Seçimlere sayılı günler kala partilerin il genel meclisi üyesi adayları da çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz dönemde Kargı’da 2 il genel meclisi üyesinin 2’sinide alan Ak Parti, bu dönemde 2’de 2 yapmayı hedefliyor.

İl Genel Meclisinde, ekip çalışmasıyla Kargı’nın köylerinde güzel çalışmalara imza atacaklarını ifade eden Vahit Kabakçı, “Ahmet Devrez arkadaşlarımızla el ele verip Kargı’nın tüm köylerinde aynı anda hizmet için mücadele vereceğiz. Köylerimize geçmiş dönemde AK Parti’nin imkânları ile hizmet alanında önemli yatırımlar kazandırıldı. 2 dönemdir bu görevi başarıyla sürdüren Mustafa Yıldız ve Mesut Tuğrel arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımızın bıraktıkları bu bayrağı daha ileriye taşıyarak bu dönemde çok güzel yatırım ve hizmetlere imza atacağımızı özellikle vurgulamak istiyorum. Köylerimizi tek tek geziyor, vatandaşlarımızı dinliyoruz. Şunu görüyoruz ki vatandaşımız her şeyin farkında. Bizlere olan teveccüh, destek ve muhabbet heyecanımızı daha da artırıyor. Bu dönemde inşallah güçlü bir destek ile 2’de 2 yaparak sandıktan çıkacak ve hizmeti de aynı şekilde katlayacağız” dedi.

İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Ahmet Devrez ise; ‘’Vatandaşımızdan bizleri güçlü bir oy desteği ile meclise göndermelerini talep ediyoruz. Ondan sonra gerisi bize kalıyor. Biz iyi bir ekip olduğumuza inanıyoruz. İnşallah bu üçlü kadro, mecliste mantıklı işler yapıp, istişare ile daha hızlı ve planlı bir çalışma takvimi oluşturacak, önümüzdeki dönemde plan ve programımızı geniş tutup, Kargı’nın pastadan alacağı payı artırmak hedefindeyiz. Şunu anlıyoruz ki bu bir gönül işi. Ne kadar çok çalışırsak o kadar çok hizmet getirir, o kadar çok gelişir ve o kadar çok mutlu oluruz. Hep beraber Kargı’nın gelişmesi ve kalkınması için mücadele vereceğiz” dedi.

İl Genel Meclisi Üyesi Adayları Vahit Kabakçı ve Ahmet Devrez ile birlikte köyleri tek tek gezen Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir ise, ‘’58 köyümüzün tamamını adaylarımız ile birlikte gezdik, İktidarlarımız döneminde köylerimiz gerçekten çağ atladı, kanalizasyon, parke taşı, asfalt, oyun grupları, sulama havuzları ve daha bir çok büyük yatırımlarla köylerimiz için gereken her şeyi bugüne kadar yaptık, bugünden sonrada yapmaya devam edeceğiz. Köylülerimiz yatırımlardan memnun, her köyümüzde büyük ilgi ile karşılaşıyoruz. Yapılamayan şeylerde yok mu tabii ki vardır. Muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Yapılamayan eksikliklerde bu dönemde giderilecektir. Biz vatandaşlarımıza inanıyoruz, güveniyoruz. Ülkemizin içinde olduğu durumdan vatandaşlarımızda farkında, bu nedenle biz 31 Mart’ta Kargımızdan yine her zaman ki gibi 2 il genel meclis üyeliğinin 2’sinide kazanacağımızdan eminiz’’ şeklinde konuştu. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.