Dostlar Pide Salonu’na görkemli açılış
banner110

Sungurlu Kahveciler ve Lokantacılar Oda Başkanı Erdal Kolaylı’nın sahibi olduğu Dostlar Pide Salonu düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

İşyerinin açılışına Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Başkan Yardımcıları Bahri Sezen ve Ahmet Yılmaz, ÇESOB Başkanı Recep Gür, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı, Çorum Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Necati Şimşek, Dikici ve Kunduracılar Odası Başkanı Halil Gürmüzer, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Alaattin Kayaer, Terziler ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Mutlu Karslı, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hakkı Vargeloğlu, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hacı Karatekin, Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ÇESOB Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Bilgin, Sungurlu Ziraat Odası Başkanı Ramazan Kelepircioğlu, S.S. Çorum 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Hasan Eker, Çorum Elektrkçiler Odası Başkanı Erol Bozkurt, Hitit Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikci,Çorum Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı Burhan Balcı, Yayla Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş, başta olmak üzere sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

İşletme sahibi olan Kahveciler ve Lokantacılar Oda Başkanı Erdal Kolaylı’ya yeni iş yerinde hayırlı kazançlar dileyen Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Sayın Başkanım her işi alnının akıyla yapar. Yeni iş yerinde de muvaffak olacağına şüphemiz yoktur. İlçemizde yeni iş yerlerinin açılması ve esnafımız ve halkımızın kazanması en büyük temennilerimizden biridir. Başkanıma hayırlı ve bol kazançlar dileriz.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.