Dernek başkanlarından Başkan Şen'e ziyaret
banner110

Kargı Abdullah Köyü (AK-DER) Dernek Başkanı Zeynel Uzanır ve yönetim kurulu üyeleri ile Kargı Akçataş Köyü (AKÇA-DER) Dernek Başkanı Ramazan Gezer ve yönetim kurulu üyeleri Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'i makamında ziyaret ettiler.

Başkan Şen, "Derneklerin varlığı bizler için önemlidir. Birlik ve beraberliği pekiştiren derneklerimizin her zaman yanlarındayız" dedi.

Başkan Şen'in azimli çalışmalarından ve ilçeye yaptığı büyük hizmetler için teşekkür eden başkanlar, Kurban Bayramında birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenleyecekleri yaz şenliğine Şen'i davet ettiler.

Başkan Şen, kendisine yapılan nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek, dernek başkanlarını çalışmalarından dolayı tebrik etti, faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Ziyaret dernek başkanları tarafından Şen'e günün anlam ve önemini belirten hediyelerin verilmesinin ardından sona erdi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.