Ak Parti’den Esnaf Odası’na ziyaret
banner110

Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir beraberinde İl Genel Meclis Üyeleri Vahit Kabakçı ve Ahmet Devrez ile birlikte Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin’i ziyaret etti. Esnaf ve Sanatkarların sorunları konuları üzerinde gerçekleşen ziyarette Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir pandemi sürecinde esnafın zor günler geçirdiğini belirterek, hükümetin gerekli tüm tedbirleri aldığını, yapılan düzenlemelerle esnafı rahatlatacak düzenlemelerin kısa sürede hayata geçirildiğini belirtti.
Hükümetin yapılan düzenlemelerle bu zorlu sürecin en hafif şekilde atlatılması için gerekli tüm tedbirleri aldığını belirten Özdemir, süper güç olarak tabir edilen ülkelerin bile bu zorlu salgın sürecinde birçok alanda sınıfta kaldığını, Türkiye’nin ise gerek sağlık gerekse ekonomik alanda adeta dünyaya ders verdiğini söyledi.
Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin ziyaretten dolayı Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İl Genel Meclis Üyeleri Vahit Kabakçı ve Ahmet Devrez’e teşekkür etti. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.