Ak Parti Teşkilatı, temayül yoklamasına katıldı
banner110

AK Parti Teşkilatı belediye başkan aday adayları ile ilgili temayülü gerçekleştirildi.

Çorum Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen temayülde AK Parti Grup Başkanı Ankara Milletvekili ve Komisyon Başkanı Naci Bostancı, Komisyon Üyeleri İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu ve Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Ertürk Tülay ile İl Başkanı İl Mehmet Karadağ, 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacak e-temayül için basın açıklamasında bulundu. Komisyon başkan ve üyeleri e-temayül sırasında görevli partililere görevlerinde kolaylıklar diledi.

Temayüle Kargı’dan, Belediye Başkanı Zeki Şen, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.

Kargı’dan ilçe yönetimi, kadın kolları yönetimi, gençlik kolları yönetimi, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, mahalle temsilcileriyle birlikte yaklaşık 60 kişi Kargı Belediye Başkan Adayı’nın belirlenmesi için oy kullandı.

Temayülde delegelere ; ‘’Belediye Başkanı’nı belediye hizmetleri yönünden nasıl buluyorsunuz? Halkla ilişkiler yönünden nasıl buluyorsunuz? Teşkilat ilişkileri yönünden nasıl buluyorsunuz? Partinin değer ve ilkelerine uygunluk yönünden nasıl buluyorsunuz? Yeniden aday gösterilsin mi?’ şeklinde 5 soru yöneltildi.

Bir diğer soru ise ‘Belediye Başkanlığı için iki ayrı aday adayından kimi görmek istiyorsunuz?’ oldu.

ÖZDEMİR: ‘’İLÇEMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN’’

Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir oy verme işleminin ardından yaptığı açıklamada, ‘’Bugün burada Kargı Belediye Başkan Adayı’mızı belirlemek üzere partimizin talebiyle toplandık. Görevimizi yerine getirdik. Partimizin kararı her şeyin üzerindedir. Partimiz hangi adayımız üzerinden karar kılarsa biz teşkilat olarak tüm aday adaylarımızla birlikte, adayımızın arkasında durarak seçimlerden zaferle çıkmak için çalışacağız. Temayül yoklamamız partimiz ve ilçemiz adına hayırlara vesile olsun’’ dedi.

Oy verme işleminin ardından tüm aday adayları parti teşkilatıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.