Kaymakam Çifci: "Şehit ailelerinin yanındayız"
banner110

Kargı Kaymakamı Emre Çifci, 10 Şubat 2017 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde trafik kazası sonucu şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Ali Ilgaz’ın (33) Kargı İlçesine bağlı Dereköy Köyünde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Kaymakam Çifci’ye ziyarette, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Tayfun Köksal, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yrd. Deniz Demirel, İlçe Müftüsü Mehmet Yıldız ve aynı zamanda şehit Ilgaz’ın kayıncısı olan müftülük personeli Fatih Kocagöl ve din görevlisi Bayram Demir eşlik etti.

Şehit ailesiyle bir süre sohbet eden Kaymakam Çifci, şehitlerin geride kalan emanetlerinin devletin ve milletin emanetleri olduğunu belirterek, “Şehitlerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Kendileri ve aileleri için ne yapsak azdır. Her zaman şehit ailelerimizin yanındayız” dedi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.