Göl Köyü Derneği’nde Yurt, güven tazeledi
banner110

Göl Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Mehmet Yurt, tekrar başkan seçildi.

Kargı İlçesi Göl Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin gerçekleşen olağan genel kurulunda mevcut başkan Mehmet Yurt, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrenin Divan Başkanlığını Cemil Çetin, Divan Üyeliklerini; Engin Öder ve Osman Tezgel yaptı. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu Murat Deniz, Denetim Kurulu Faaliyet Raporunu da Süleyman Bilir okudu. Tüzükte ise bir değişiklik yapıldı. Bu değişikle birlikte başkanlık seçimi üç yılda bir gerçekleşecek. Dilek ve temenniler kısmında derneğin gençlik kollarının oluşturulması gündeme geldi. Gelir getirici projelerde tartışıldı.

Üyelere yönelik bir konuşma yapan Başkan Mehmet Yurt, kendisini göreve tekrar seçenlere teşekkür etti. Yurt, dernek olarak İstanbul ve köylerinde yaptıkları hizmetler hakkında bilgi verdi.

Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeler şu isimlerden oluştu:

Asil üyeler: Mehmet Yurt, Murat Deniz, Mustafa Altı, Murat Arslan, Serkan Değerli, Burak Uğraşkan, Süleyman Bilir.

Yedek üyeler: Ali Durna, Bekir Gök, Recep Tepeci, Mehmet Gök, Mehmet Biçer, Hakan Uğraşkan, Yener Aydın.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.