CHP, Kargı’da partililerle buluştu
banner110

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Örgütünün ilçe danışma toplantıları tüm hızıyla sürüyor.Parti yöneticileri Kargı’da “Danışma Meclisi Toplantısı” düzenleyerek parti üyeleriyle buluştu.
31 Ağustos’ta Merkez İlçe Teşkilatı ile başlayan danışma meclisi toplantıları, Alaca, Boğazkale, Dodurga, Laçin, İskilip, Uğurludağ, Bayat ve Sungurlu ilçelerinde yapılan toplantıların ardından şimdi de Osmancık ve Kargı’da devam etti.
Parti çalışmalarını, ülke ve Çorum gündemini değerlendirmek, ilçelerde yaşanan sorunları tespit etmek, istişarelerde bulunmak amacıyla düzenlenen toplantılara partililerin ve vatandaşların ilgisi yüksek düzeyde oldu.


Toplantıda ilçenin sorunları, beklentileri ve parti çalışmaları ele alındı.
Kargı’da düzenlenen toplantıya ise; İl Başkan Yardımcıları; Güngör Atak, Aslan Kaya, Bağdat Erzurumlu, Sadık Eral, Yıldırım Çıtak, Sefa Batak, İl Özel Kalemi Rabia Duman, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erdoğan Çakar, Alaca Belediye Başkan Adayı Sedat Genç, Kargı İlçe Başkanı Hakan Çelik, ilçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi Sonay Ergül, Belediye Meclis Üyesi Adayı Seval Demir, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Zafer Akyıldız ve partililer katıldı. Danışma ve istişare toplantısı oldukça verimli geçti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.