"Biz Bir Aileyiz, Her Cuma Gecesi Bir Camideyiz’’
banner110

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca başlatılan "Biz Bir Aileyiz, Her Cuma Gecesi Camideyiz’’ projesi Kargı’da ilçe merkezinde ve tüm köy camilerinde uygulanacak.

Kargı Müftülüğü’nden yapılan açıklamada; "Diyanet İşleri Başkanlığı’mızca başlatılan "Biz Bir Aileyiz, Her Cuma Gecesi Camideyiz’’ projesi ilçe merkezinde Mihrihatun Camii’nde ve tüm köy camilerinde uygulanacaktır. Her Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece, akşam namazından sonra yasin-i şerif sohbet tevbe istiğfar ve dua yapılacaktır.

'7'den 70’e bayan erkek ve tabi ki de geleceğimiz olan yavrularımızın iştirakiyle gerçekleşecek programlarımızın gönül dünyamızın güzelleşmesine, birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, nesillerimizin camiye cemaate alışmalarında önemli rol oynayacağına ve zihinlerinde unutamayacakları zaman dilimleri olarak kalacağına inancımız tamdır. Bu vesile ile biz bir aileyiz ve her cuma gecesi camideyiz programlarımıza tüm halkımızın katılımlarını bekleriz’’ denildi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.